Våre sponsorer

sponsorLillestrøm Sparebank ble opprettet 29. juni 1887 for å betjene Lillestrøm og de nære områder med banktjenester.
I 2012 feiret banken sitt 125-årsjubileum. De er stolte av å ha en lang historie, og over å være Lillestrøms eldste nålevende bedrift. 

Gjennom mange år har Lillestrøm Banken vært en trofast sponsor av lillestrøm amerikanske fotball klubb. Vi er veldig takknemlig for de muligheter de har gitt oss gjennom sine bidrag. Vi håper på mange flotte år videre med Banken ''hvor du møter mennesker''. 

Sjekk ut deres nettside www.lillestrombanken.no

På våre nye drakter finner du Nokian Tyres trykt godt og synelig under tallene bak. Dette er en sponsor vi har hatt i mange år og er Vianor Lillestrøm.

Vi i Lillestrøm Amerikanske Fotball Klubb er meget glade og stolte av støtten vi får fra vår lokale Vianor. Vi ser frem til flere år med støtte fra disse og vi oppfordrer alle til å besøke Vianor Lillestrøm for et godt tilbud.

Sjekk ut deres nettside www.vianor.no

Evoshield Scandinavia har gått inn som sponsor for Lillestrøm Starfighters. Igjennom Starfighter of the month gir Evoshield ut premier til starfightere som utmerker seg av og på banen.

Deres produkter består i alt fra off field gear til hightech top preformance on field gear.

De har custom molding produkter som ved hjelp av luft stivner til et hardt skall på de kroppsdeler som utsettes for støt og slag. 

Besøk deres hjemmeside www.evoshieldscandinavia.com eller send mail til evoshieldscandinavia@gmail.com

 

KaareMortensenKaare Mortensen AS er et entreprenørfirma med lang erfaring og dyktige fagarbeidere.

Oslo/Akerhus avdelingen har i år gått inn som sponsor og du vil også se deres skilt på vår hjemmebane i 2016 sesongen. 

Sjekk ut deres nettside www.kaare-mortensen.as

ArenaTreningArena trening signerer med Lillestrøm Starfighters og tilbyr medlemskap på treningssenteret til våre medlemmer og

booster medlemer til 199.- nok pr mnd. Her får du et adgangskort hvor du kan komme og gå så mye du vil mellom 06:00 - 24:00 hver dag .

Flott treningsstudio med hyggelige og flinke instruktører. 

Har du lyst til å komme deg i form og begynne å trene. klikk her

logo

Gallerimarkveien er et flott kunstgalleri som befinner seg på trendy Grünerløkka i Oslo. De selger originale malerier av kjente kunstnere som Tone Granberg og Geir Sletten. 

Ønsker du et dekorativt maleri og pryde veggen med hjemme er Gallerimarkveien stedet og besøke. 

Se også deres nettbutikk for malerier og priser : www.gallerimarkveien.no

DHFDanné Hud- og Fotklinikk har vært etablert med eksisterende terapeuter siden 1994. Vi oppdateres stadig innen markedets beste og nyeste forskning.

Nært samarbeid med leger og ernæringsterapeuter gjør at vi til enhver tid kan utføre den optimale behandling.

Du finner DHF midt i hjertet av strømmen !

Sjekk ut vår hjemmeside www.dhf.no

Klinikk Andersen Skjetten og Jens Christian Døhlen har inngått en meget flott sponsoravtale med Lillestrøm Starfighters !

'' Klinikk Andersen (KA) ble etablert i 2009, og holder til på Skjetten Nærsenter.

Vi har unik kompetanse på å diagnostisere og behandle muskel- og skjelettlidelser.

Vi kan sykemelde, henvise til andre spesialister og rekvirere røntgen og MR-undersøkelser på lik linje med leger.

Du trenger ikke henvisning fra lege for å få time hos oss. Vi har et nært samarbeid med leger og spesialister i nærmiljøet ''

Igjennom sitt sponsorat vil KA være med på Seniorlagets hjemmekamper.  Terapaut Jens Christian vil gi behandling under hjemmekampene og sørge for at laget er så godt dekket som mulig med råd og behandling under kampen.   

Lillestrøm Amerikanske fotball Klubb kan varmt anbefalle Klinikk Andersen ved Jens Christian Døhlen. 

Sjekk ut deres nettside  www.klinikkandersen.no

Track_design_logoTrack design ANS  har ulike tjenester innen webdesign og IT-tjenester å tilby både privat og bedriftsmarkedet.

Trenger du eller ikke er fornøyd med hjemmesiden du allerede har? Track design bistår deg med gode dialoger, slik at vi sammen finner ut av dine ønsker og behov. Vi benytter WordPress som rammeverk.

Sjekk ut hjemmesiden deres www.trackdesign.no

NarvesenNarvesen ble etablert i 1894, da gründeren Bertrand Narvesen overtok “jernbanekonsesjonen” og et lite antall lukekiosker på Østlandet. Blant disse var kiosken på Skien jernbanestasjon; en liten kiosk i dragestil som han betalte kr 165,50 for, og som nå befinner seg på Jernbanemuseet på Hamar. Den gang solgte Narvesen kun aviser, blader, billigbøker og prospektkort, og omsetningen første driftsår var på 28.000 kroner.  I dag er Narvesen Norges ledende aktør innen kiosk- og servicehandel.

Sjekk ut deres hjemmeside www.narvesen.no

Vi er stolte av å ha E.K Mekaniske AS med som sponsor for klubben ! De har vært våre sponsorer siden 2014 og håper på et langt forhold. 

'' Selskapet Einar & Kaares Mekaniske A/S, til daglig E.K. Mekaniske A/S, (org. Nr. 965 582 290) ble etablert i 1992 og holder til i Lindebergveien 1 på Frogner i Sørum.

 Vi er en liten bedrift med 13 ansatte. Virksomheten utfører arbeider av varierende type og størrelse innenfor stålbransjen. 
 
Vi produserer trapper, rekkverk og stålkonstruksjoner. Rehabilitering av gamle gårder og balkonger, smijernsarbeider og rustfritt. Hovedvekten av våre arbeider ligger i Oslo og Akershus.
 
Lederne i bedriften har fra 20 – 40 år i bransjen som fagarbeider og har derfor meget gode kunnskaper om alt innen bransjen.
 
Vi er medlem i Bedriftsforbundet. ''

 

 

CE-Sert. Iht. NS-EN 1090

EXC 3 -ISO 3834

Sjekk ut deres hjemmeside www.ekmekaniske.no

M.P.F Betongsaging! Kontakt tommy@mur-puss.no

MPF Betongsaging utfører
Betongsaging
Kjerneboring
Riving
Forskaling/betong
Gratis befaring
Jobber i Oslo/Akershus område

Sjekk også ut nettsiden! www.mur-puss.no