Våre verdier

WeAreOne.png

• Vi skal ha det gøy
  • Vi skal utvikle ferdigheter og gode holdninger
  • Vi skal være tydelige og si ifra – også om det som er ubehagelig
  • Vi skal være inkluderende og ta vare på alle uansett nivå og ferdighet
  • Vi skal ha tydelige mål
  • Vi tar sterk avstand fra all bruk av rus og dopingmidler

Verdiene skal hjelpe oss til:

• å skape et godt klubbmiljø, der vi tar godt vare på hverandre
  • å skape gode holdninger, som fører til et godt treningsmiljø
  • å være en klubb som er kjent for godt samarbeid og god oppførsel
  • å fremstå slik klubben ønsker i alle sammenhenger
  • å bli tydelige, få frem det som skiller oss fra andre
  • å skape trivsel og trygghet
  • å stå sammen som en samlet klubb

Våre visjoner

• Vi skal ha lag som blir lagt merke til fordi vi gir alt, spiller bra, er et godt fellesskap, jobber målrettet og har dedikerte spillere, trenere og støttespillere.
  • Klubben skal gjennom trenere og støtteapparat, legge til rette for at alle med den rette innstillingen kan bli gode fotballspillere.
  • Målbevisst trening og godt samspill skal skape begeistring både blant spillere og publikum.
  • Våre spillere og støttespillere skal føle stolthet over å være en del av klubben.
  • Det skal være gøy å spille amerikansk fotball.

Drømmen vår er å bli en komplett Amerikansk Fotball klubb med lag og deltagelse i seriespill i alle aldersklasser i Norge. Vi ønsker å bidra til at flere spillere fra klubben skal få spille på de ulike norske landslag i Amerikansk Fotball. Med dedikerte mennesker som er interessert og engasjert, og legger ned en betydelig innsats på forskjellige områder vil det lykkes å nå målet.

Vår virksomhetside

LAFK skal utvikle og drive en Amerikansk Fotballklubb på Nedre Romerike, med base i Lillestrøm kommune.

Overordnet skal klubben drive med Amerikansk Fotball, bidra til å skape et miljø for barn, unge og voksne i og omkring Lillestrøm.

Gjennom Amerikansk fotball bidrar klubben til mangfold i det lokale idrettstilbudet.

Vi tilbyr en sport som vil kunne gi den enkelte mulighet til å lære TEAMWORK lenge før arbeidslivet starter, det skal være en medvirkende årsak til at folk velger oss og vår aktivitet frem for andre aktiviteter.

Visjonen, verdiene og virksomhetsideen er rettledende for alle medlemmer, tillitsvalgte, trenere og støtteapparatet. Dette er utgangspunktet for det vi skal skape sammen, hvordan vi skal fremstå, og hva vi skal drive med og ha fokus på.

LB_Logo.jpg